4 Temmuz 2012 Çarşamba

S2 Kapalı Çarşı !

Selamlar,

S2 Son Silah ailesi olarak bizler, siz değerli oyuncularımız heyecanını, oyunumuzdan beklentilerini, yenilik çıtamızı her zaman en üst seviyede tutmak için çalışıyoruz.

Kısa bir süre sonra sizler ile buluşacak olan Kapalı Çarşı haritamızı tamamen sizlerden gelen taleplere göre hazırladık. Harika grafiklerle süsledik, eşsiz tarihimizin bu eşsiz mekanını oyunumuza göre uyarladık. Ortaya o kadar muazzam bir iş çıktı ki heyecanımız, çalışma arzumuz katlandı.

Stratejik mekanları, uzun koridorları, kamufle olabileceğiniz tenha yerleri ile her türlü oyun tarzına hitap edecek olan Kapalı Çarşı sizler ile buluşacağı gün için sabırsızlanıyor.




Hey Sen! S2 Son Silah'ın sert yüzü, Kapalı Çarşı'nın duvarlarına ismini yazmak için hazır mısın?







5 yorum:

güzel olmuş ülkemizden bölümlerin olması ben bi oyun da bunu isterdim mesela assassin's creed dede yapılmıştı bu nuda çok begen miş tim fakat tek bir şey unutuluyor hep istanbul dan bölümler yapılıyor başkentimizle ilgili hiç bir şey yok bunu da göz önüne alırsak .

Çok Güzel Olmuşta Bir An Evvel Gelsin Artık Sıkıldık Aynı Şeylerden. Umarım Bu Yorumu Dikkate Alırsınız.

Bu Haritanın gelmesi iyi oldu yoksa ınsanlar aynı harıtalar aynı silahlardan sıkıldılar.tamam 2 yeni silah geldi ancak daha çok lazım
yeni karakterler lazım yoksa insanlar oyundan soğuyacak.ama çok iyi olmuş bu harıtanın gelmesi bırcok ozelliği var

Indelcalte OYUNU BIRAKMIŞ.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More