7 Haziran 2012 Perşembe

S2 Açık Betada ile Karşınızda !


Selamlar;

Siz değerli oyuncularımızın ayak seslerini S2 Son Silah'ın arka sokaklarında duymaktan memnunuz. Kapalı Beta sürecimizdeki ilgi ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Bize verdiğiniz desteği göz ardı etmedik, bu heyecandan kopmanıza göz yumamazdık. Şimdi Açık Beta ile karşınızdayız. 



S2 Son Silah Açık Beta sürecinde her oyuncumuz 20.000 altın ile oyuna başlayacak. Ayrıca oyunumuza 2 tane yeni silah ve 3 tane yeni harita ekledik. Küfür filtresini güncelledik, grafik hatalarını düzelttik. Siz S2 Son Silah severlerine ise sadece aksiyonu yaratmak ve sokakları birbirine katmak kaldı.

S2 Son Silah, Büyük Adamların Oyunu !

3 yorum:

bide bunu deniyelim bakalım diğer oyunların ayarı fazla kolay...

Bencede am abu oyun süper :))) hafife alma

Bu oyunun çok güzel bir oyun oldu öncelikle joygame ekibine biz oyuncular adına çok teşekkür ederim... piyasada uzun zamandır hem cs benzeyecek hemde ondan daha fazla oyuncusu olacak bir fps beklemiyordum bence bu oyun bütün joygame oynıyanlarının dikkatini çekiyor hatta joygame oyuncularının dışında diğer online oyun oyuncularınında dikattini çekiyor ve çekmekte... ama s2 adminlerinden bir ricam olucak lütfen wolfteam daki gibi hackler olmasın oyunu hakkıyla oynıyalım,böyle bir fps için teşekkür ederim.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More