6 Haziran 2012 Çarşamba

S2 Son Silah - AK-47 Hakkında


Selamlar;

Bugün sizlerle paylaşacağım yazımda AK-47'nin tarihçesinden, oyun içi izlenimlerimden bahsedeceğim. Keyifli bir yazı olmasını diliyorum.

Türkçe anlamı; Otomatik Kalaşnikov Model 47'dir. Otomatik gaz işlemeli Sovyet saldırı tüfeğidir. Kızıl Ordu'nun kullandığı AVS-36 ve PPSh-41'lerin yerini alması için 1947 yılında orduda tankçı çavuş ve tamirci olarak görev yapmış makina mühendisi Mihail Kalaşnikov tarafından Alman StG 44 tüfeğinden esinlenerek tasarlanmış ve Izhmash firması tarafından üretimine başlanmıştır. Silahta 7.62x39mm'lik mermi kullanılır. Dünya üzerinde geliştirilmiş türevi olan AKM'lerle birlikte 100 milyondan fazla AK-47 mevcuttur.


Oyun içinden yaptığım gözlemlerden bahsetmek istiyorum. Yakın çatışmada ve uzak menzilde de çok etkili fakat geri tepmesi yüksek seviyede olan bir silahtır. Dürbün aktif iken silaha hakim olmak profesyonel oyuncuların işi gibi görünüyor. Ayrıca AK-47'nin harika bir ses efekti mevcut. S2 Son Silah severlerin sık sık kullanacağı tam bir çatışma silahı.

Teşekkürler.


3 yorum:

işde benim silahım hem dürbünlüdehemde dürbünsüz şekilde hiç bir sorun yaşamadan harika bir oyun oynuyorum

OYUN NE ZAMAN ACILACAK CEVAP VERİN YA. ?_

Silah çok guzel ses efekti dediğin gibi harika.Durbunlu olunca çok daha guzel olan bir silah hasarı fazla ancak isabeti pek iyi değil.ama herkese oneririm bu silahı.Kullanın pişman kalmıycaksınız

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More