18 Nisan 2012 Çarşamba

DRAKENSANG



Drakensang
Yıllar önce, Drakensang‘ın bu efsanevi dünyasına kötülük hakimdi. Herşeyi kendi amaçları için kullanan ve dünyayı karanlığa bölen bu güç ile beraber karanlık yaratıklar da bulunuyordu. Bir süre sonra bu karanlık güç insanlar tarafından alt edildi ve tarihin karanlık bölümlerinde kayboldular.

Ancak karanlık yaratıklar bir şekilde, hapsoldukları bu karanlıktan kurtularak tekrar ortaya çıktılar ve eskiden onların olan herşeyi geri almaya ant içtiler. İnsanlar da bu karanlık güce karşı, atalarının yaptığı gibi karşı koymayı amaç edindiler ve normal hayatlarını bir kenara bırakıp savaş hazırlıklarına başladılar. Yıllar önce insanlar tarafından alt edilen karanlık yaratıklar, insanların hükmünü sonlandırmak için mücadelelerini sürdürüyorlar.

Yıllarca tarihin karanlığında hapsolan ve onu bu karanlığa hapseden insanlardan öç alacağı günü bekleyen biri daha var, tüm bu karanlığın başı olan Ejderha!

Gücünün sınırı olmayan Ejderha, hapsolduğu durumdan kurtularak insanlara karşı bir savaş başlattı. Emrindeki karanlık yaratıklar ile köylere ve yerleşim yerlerine saldırarak büyük zararlara yol açtı. Bu duruma hazırlıksız olan insanlar ise karşı koymak için ellerindeki her şey ile savaşa giriştiler. İnsanlar artık büyük bir tehlike altındaydı. Çünkü Ejderha şimdi çok daha güçlü ve çok daha hırslıydı!
Bu savaşa dahil olmak isteyen savaşçılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More