30 Mayıs 2012 Çarşamba

S2 Son Silah - Joygame



MMOFPS oyunu S2 Son Silah’dan bahsetmek istiyorum. Özel Kuvvetler ve Çeteler arasında süre gelen bir savaşın yaşandığı MMOFPS oyunu olan S2 Son Silah, gerek grafik kalitesi ile gerekse aksiyon anlamında oyuncuların gözdesi olmaya aday. Bu yaz yer yerinden oynayacak, oyuncular  S2 Son Silah ile  coşacak.  


S2 Son Silah ekibi canlı yayında hatırlayacağınız gibi kapalı beta çıkış tarihini 1 Haziran olarak belirtti. En iyileri bünyesinde toplamayı hedefleyen S2 Son Silah ekibi, bu konuyu forum moderatör alımında da uyguladığı aşikar. Alanında en iyi 2 moderatorü seçmek için başlattığı yarışmada kazanan 2 aday hem S2 Son Silah bünyesinde moderator olacak, hem de Pitbull konserine gitme fırsatını yakalayacak. Bu muhteşem oyunu ilk oynayanlardan olmak için hemen S2 kaydol ve S2 indir!

27 Mayıs 2012 Pazar

S2 - Son Silah'ta Geri Sayım !


Merhabalar S2'nin Sert Oyuncuları;

Heyecan ile beklediğiniz S2 Son Silah, 1 Haziran'da sert oyuncularıyla buluşuyor. Siz değerli oyuncularımız için çok çalışıyoruz, sizlere daha keyifli bir heyecan sunabilmek için hiçbir detayı atlamıyoruz.
Bu sert heyecanı bizimle paylaşmak için 1 Haziran günü S2 Son Silah'ta buluşalım.




Yoksa siz hala babaanne oyunları mı oynuyorsunuz? :)

21 Mayıs 2012 Pazartesi

S2 Son Silah Heyecanına Hazır mısın ?


Merhabalar Arkadaşlar ;

Büyük güne adım adım yaklaşıyoruz. Çalışmalarımızda sona gelmek üzereyiz. Siz değerli oyuncularımız kadar heyecanlı ve sabırsız bir haldeyiz.
S2 Son Silah'ın muhteşem kurgusuyla sizleri buluşturmak için arı gibi çalışıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin, oyun içinden canlı yayınlarımız ile siz S2 Son Silah severler ile buluşacağız. Merak ettiğiniz her konu için sosyal ağlarımıza göz atınız.

16 Mayıs 2012 Çarşamba

S2 Son Silah Forum Sizlerle !

Merhabalar;

Bugün itibari ile S2 Son Silah forumumuz siz değerli oyuncularımızı ile buluştu.S2 Son Silah ile ilgili en güncel haberleri paylaşabileceğiniz , sorularınızı özgürce sorabileceğiniz ve S2 Son Silah severler ile buluşabileceğiniz harika bir forumu önünüze serdik .
 Eee artık size düşen çılgınlar gibi paylaşım yapmak :)
S2 Son Silah için birlikte geri saymaya çok az kaldı .
Bizi takip etmeye devam edin ;)

14 Mayıs 2012 Pazartesi

S2 Son Silah Geliyoooooooooooor !


Merhabalar ;

Hepimizin heyecan ile beklediği S2 Son Silah için geri sayım başlamak üzere ! Tüm ekibimiz aralıksız,durmaksızın bu heyecanı sizlerle buluşturmak için gayretle çalışmakta.
Tabii sabırsızlanıyorsunuz , sizin bu hoş ısrarınız bizim çalışma azmimizi ve güzel şeyler yaratma çabamızı en yükseğe çıkarıyor. Bu yaza öyle bir giriş yapacağız ki,  bütün FPS severlere bir nevi ilaç olacağız .
Sosyal ağlarımızdan bizi takip etmeyi ihmal etmeyin ! S2 Son Silah sizlerle buluşacağı gün için sabırsızlanıyor ; peki ya siz ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More