27 Nisan 2012 Cuma

S2 Son Silah FPS Severlerle Buluşuyor


Merhabalar arkadaşlar ; 
Online oyunların bilinen en iddaalı ismi olan Joygame yine büyük bir projeye imza atıyor . Bünyesinde barındırdığı 16 oyuna bir yenisini daha ekleyen Joygame muazzam bir yapı ile bu yaza damgasını vuracağa benziyor. Biliyoruz biz adil bir oyun , sıkmayan bir döndü ve FPS ' nin olmazsa olmazı oynanabilirlik özelliği içinde barındıran bir oyun olmak zorunda .
Fps dünyalarından tanınmış kuvvetli işini iyi bilen bir ekiple S2 Son Silah en kısa zamanda siz FPS severlerle buluşmuş olacak .
Arka sokaklarda savaşırken , arkanı kollamayı unutma . Çünkü ! Her şehrin kuralları vardır dostum !

24 Nisan 2012 Salı

S2 Son Silah Çılgınlar Gibi Geliyor !


Merhaba arkadaşlar ;
Adım adım geliyoruz ! S2 Son Silah ile FPS hakkında bütün bildiklerinizi unutun . Bu yaz siz değerli oyuncularımızı bilgisayarlarınız başında eşsiz bir heyecana taşımak için ekibimizle büyük işler yapmaya çalışıyoruz .
Unutmayın ! S2 Son Silah tipik bir FPS'nin ötesinde bir heyecan ve istekle sizlerle buluşmayı bekliyor ..




S2 Resmi Facebook Sayfası'nda kalın, yeniliklerden ve duyurulardan anında haberdar olun !

http://www.joygame.com/s2/
http://www.facebook.com/S2Joygame 

23 Nisan 2012 Pazartesi

S2 Son Silah - Adım Adım Sizlerle !

Merhaba Arkadaşlar ;

Çok yakında siz FPS severler ile buluşacak olan S2 Son Silah  hakkında en güncel , kaliteli ve doğru haberleri resmi Facebook sayfalarımız ve sosyal ağlarımızdan takip edebilirsiniz.

Müthiş haritaları , harika oyun seçenekleri , ilginç ve benzersiz etkinlikleri ile S2 SON SİLAH  çok yakında Joygame farkıyla sizlerle!
 Bizi takip etmeyi unutmayın .



Bu yaz çok sert geçecek. Bu yaz herkes susacak ; SON SİLAH Konuşacak !

http://www.joygame.com/s2/ 
http://www.facebook.com/S2Joygame 





21 Nisan 2012 Cumartesi

S2 Son Silah - Büyük Adamların Oyunu !

Merhaba Arkadaşlar ;
Çok uzun süredir FPS oyunlar oynamaktayım. En başta Counter Strike ile başlayan bu serüven Warrock , Sudden Atack vb gibi FPS'ler ile devam etti . Fakat bir süre sonra sıradanlaşan ve tekrarlanan döngü beni de siz FPS severler gibi sıkmaya başladı.

Ancak Joygame her zaman ki gibi biz oyun severlere kaliteli oyun seçenekleri sunmaya devam ediyor. Sıkı durun bu yaz Joygame Türkiye'nin en sert oyunu '' Son Silah  - S2 '' ile bizi sevindirmeye devam  edecek.
Gerek oynanabilirliği olsun , eşşiz haritaları ve farklı oyun seçenekleri ile S2 Son Silah  biz oyun severleri bilgisayarlarımız başına kitleyecek.




Arka sokaklarda buluşma zamanını beklerken arkanı kollamayı unutma! 

Çünkü her şehrin kuralları vardır, dostum!


18 Nisan 2012 Çarşamba

DRAKENSANG



Drakensang
Yıllar önce, Drakensang‘ın bu efsanevi dünyasına kötülük hakimdi. Herşeyi kendi amaçları için kullanan ve dünyayı karanlığa bölen bu güç ile beraber karanlık yaratıklar da bulunuyordu. Bir süre sonra bu karanlık güç insanlar tarafından alt edildi ve tarihin karanlık bölümlerinde kayboldular.

Ancak karanlık yaratıklar bir şekilde, hapsoldukları bu karanlıktan kurtularak tekrar ortaya çıktılar ve eskiden onların olan herşeyi geri almaya ant içtiler. İnsanlar da bu karanlık güce karşı, atalarının yaptığı gibi karşı koymayı amaç edindiler ve normal hayatlarını bir kenara bırakıp savaş hazırlıklarına başladılar. Yıllar önce insanlar tarafından alt edilen karanlık yaratıklar, insanların hükmünü sonlandırmak için mücadelelerini sürdürüyorlar.

Yıllarca tarihin karanlığında hapsolan ve onu bu karanlığa hapseden insanlardan öç alacağı günü bekleyen biri daha var, tüm bu karanlığın başı olan Ejderha!

Gücünün sınırı olmayan Ejderha, hapsolduğu durumdan kurtularak insanlara karşı bir savaş başlattı. Emrindeki karanlık yaratıklar ile köylere ve yerleşim yerlerine saldırarak büyük zararlara yol açtı. Bu duruma hazırlıksız olan insanlar ise karşı koymak için ellerindeki her şey ile savaşa giriştiler. İnsanlar artık büyük bir tehlike altındaydı. Çünkü Ejderha şimdi çok daha güçlü ve çok daha hırslıydı!
Bu savaşa dahil olmak isteyen savaşçılar

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More